Wij vinden uw privacy belangrijk. Daarom willen we helder en transparant zijn over hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan. We vertellen u dan ook graag welke gegevens we van u bewaren en wat wij ermee doen.

1.Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens?

1.1. Evenementen

We vragen u dan om uw voor- en achternaam en e-mailadres, zodat we u een bevestiging en informatie kunnen sturen. Ook vragen wij uw gegevens, zodat wij onze dienstverlening kunnen uitvoeren. De door u aan ons verstrekte persoonsgegevens worden slechts verwerkt op een wijze die niet onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verstrekt.. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Deze zullen ook niet verder worden gegeven aan andere bedrijven dan Forcedynamic en zullen niet zonder uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden voor andere doeleinden dan omschreven in deze privacyverklaring.

1.2. Nieuwsbrieven

We sturen u alleen nieuwsbrieven als u ons daarvoor toestemming hebt gegeven. Hiervoor hebben we uw e-mailadres nodig en uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan is afmelden heel simpel.

2. Cookies

Wij maken op onze website gebruik van cookies.

2.1. Functionele cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.

2.2. Analyse cookies

We verzamelen geanonimiseerde gegevens over hoeveel bezoekers op de website komen en hoe ze onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij ook onze website ‘elke dag een beetje beter’ maken.

2.3. Social media cookies

Deze cookies zijn nodig om u de inhoud van onze website via social media te laten delen.

3. Uw gegevens blijven van u

We bewaren en gebruiken uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het oorspronkelijke doel of voor de duur zoals deze bij wet bepaald is. Wij respecteren hierbij altijd uw rechten.

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij precies van u hebben? Vraag dan gerust een overzicht bij ons op. U mag ons ook vragen om de persoonsgegevens die wij van u hebben aan te passen of te verwijderen. Stuur uw verzoek hiervoor naar info@forcedynamic.nl dan maken wij het voor u in orde.