FEESTJE VIEREN? LET’S CELEBRATE!

Samen met onze DJ’s zorgen wij ervoor dat uw feest, één swingend feest zal worden. Met jarenlange ervaring weten wij precies wat er wél en niet gedraaid moet worden op een gelegenheid. Ons DJ team zorgt voor een geweldige en onvergetelijke avond, de gasten zullen er nog lang over napraten.

Op maat gemaakte programmering

U krijgt een complete show met DJ, licht en geluid. De DJ draait de muziek die wij van te voren met elkaar doorgenomen hebben en eventueel verzoeknummers naar wens van het publiek en zorgt voor een te gek feest. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Een geweldig feest dat mensen nog lange tijd bij zal blijven valt of staat met de sfeer die er op de avond hangt. Muziek is binnen deze sfeer onmisbaar. U wilt dan ook een DJ huren die aansluit op de wensen. Met onze persoonlijke benadering kunt u in de aanloop van het feest regelmatig contact zoeken om zo de wensen af te stemmen.

Wij komen graag bij u langs voor een kop koffie en een goed gesprek, nemen wij de stroopwafels mee.

Onze feesten, samen met u gaan wij de uitdaging aan!

Schoolfeest/Gala

Het is het feest van het jaar waar iedereen naar uit kijkt. Iedereen heeft het er over en zal het er over blijven hebben. Men sluit er een periode mee af en gaat er de vakantie mee in. Het schoolfeest is dus een feest waar de muziek niet aan zo maar iedereen overgelaten kan worden.

Door voor uw schoolfeest een DJ te huren, slaagt niet alleen uw feest maar straalt u professionaliteit en kundigheid uit. U bedient uw doelgroep naar hun wensen. Het maakt niet alleen het feest maar ook uw school iets waar over gesproken wordt.

Te gekke party

Iedereen heeft wel eens op een ‘niet zo geslaagd’ feest gestaan. Verveeld uitziende dj, lege dansvloer, slechte muziek, lauwe cola. In onze ogen is dit schandalig en moet ieder feest een gebeurtenis zijn waar mensen stijl van achterover slaan.

Wij denken overigens graag met u mee, dus heeft u een vraag over locaties, een DJ huren, een thema of misschien een gaaf idee waar u even over wilt sparren? Laat het ons weten door het formulier in te vullen of neem gerust per e-mail of telefoon contact met ons op.

Evenementen op maat

Wij zijn ervaren in het organiseren van (bedrijfs)evenementen op maat. Of het nu gaat om een belangrijke productpresentatie, zakelijke borrel of knallend personeelsfeest. Wij weten feilloos de juiste uitstraling voor uw bedrijf, klanten en medewerkers neer te zetten. U krijgt vooraf al een duidelijke prijsindicatie en een unieke en sfeervolle lichtshow afgestemd op uw wensen.

Geen enkel feest is te groot of te klein. Het maakt ons niet uit of er 6 of 600 mensen zijn, we zorgen ervoor dat iedereen plezier beleeft. We willen zowel uw verwachtingen, als die van uw gasten overtreffen.

Onze Aanpak:

Wij houden niet van non-sense en daarom doen wij elke dag ons best om uw doelen te overtreffen en om alle genodigden de avond van hun leven te geven. 
Neem contact op!

1) Inventarisatie

U vult een simpel formulier in met uw hulpvraag en relevante details, daarna analyseren wij uw muziekvraagstuk en gaan wij samen met u de eerste grove contouren van uw feest uitwerken.Wij spreken af om met u uw persoonlijke wensen en eisen door te nemen en onze ideeën en suggesties daarbij te inventariseren.

2) Planning & Control

Wij maken samen met u een eenvoudig en doelgericht plan van aanpak op, waarbij wij de kwaliteit actief waarborgen.

3) Uitvoering

Om van uw feest een succes te maken, zetten wij competente, kwaliteitsbewuste en verantwoordelijke mensen tijdens uw feest. Ook maken wij gebruik van de meeste innovatieve apparatuur om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.

4) Afsluiting & Evaluatie

Wanneer wij met een feest aanvangen dan is het ook belangrijk om dat te gekke feest op een goede manier af te sluiten. Wij helpen mee met opruimen en laten de ruimte netjes achter. Samen met u kijken wij kritisch naar het eindresultaat.

Op naar een nieuw muziekavontuur

Vertellen over onze aanpak op een website is alsof je zwemmen probeert te ervaren door erover te lezen. Dat is de reden waarom wij graag met u in gesprek komen, zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen om een te gek feest te organiseren.